IZRAZILI SUĆUT

Preminuo je prvi predsjednik hrvatskih sudaca. Oglasili se iz HNS-a

Ivan Kraljević
HNS
08.07.2024.
u 05:00

Više je godina obnašao i dužnost predsjednika Zbora nogometnih sudaca Zadarske županije te je bio dugogodišnji kontrolor sudaca u elitnom razredu hrvatskog nogometa.

Kako prenosi Hrvatski nogometni savez preminuo je prvi predsjednik hrvatskih sudaca Ivan Kraljević. "U 77. godini preminuo je Ivan Kraljević, prvi predsjednik nogometnih sudaca nakon hrvatskog osamostaljenja", navode iz Saveza pa nastavljaju:

"U subotu, 6. srpnja 2024. godine, preminuo je prof. Ivan Kraljević, koji je 1991. godine postao predsjednik Saveza nogometnih sudaca Hrvatske. Više je godina obnašao i dužnost predsjednika Zbora nogometnih sudaca Zadarske županije te je bio dugogodišnji kontrolor sudaca u elitnom razredu hrvatskog nogometa."

"Posljednji ispraćaj Ivana Kraljevića bit će u utorak, 9. srpnja 2024. godine u 11:00 na Gradskom groblju u Zadru. Hrvatski nogometni savez izražava duboku sućut obitelji Ivana Kraljevića zbog ovog nenadoknadivog gubitka", stoji u službenom priopćenju.

VIDEO Hrvatska nogometna reprezentacija više nije u TOP 10 na svijetu. To bi mogao biti veliki problem

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije