UGAŠEN MLADI ŽIVOT

Rijeka zavijena u crno: Preminuo je 16-godišnji hrvatski košarkaš. Nedavno se srušio na utakmici

FSV
18.02.2023.
u 15:21

Izgubljen je mladi život na košarkaškoj utakmici u Rijeci, hrvatski košarkaš iz Fiumen Sancti Vitija preminuo je danas u jutarnjim satima

Riječku košarku pogodila je velika tragedija. Naime, Toni Vidović, 16-godišnji član Fiumen Sancti Vitija (FSV), umro je danas u jutarnjim satima, dva dana nakon što mu je pozlilo na utakmici koja se odigrala u četvrtak navečer. Mladom Riječaninu je pozlilo te se srušio dok je sjedio na klupi tijekom susreta Županijske lige juniora između FSV-a i Zameta u dvorani Osnovne škole Srdoči.

Nesretnog mladića pokušalo se spasiti reanimacijom, a nakon njih je u komi prevezen u KBC Rijeka. Nakon nešto manje od dva dana borbe izgubio je bitku za život. Uzrok smrti zasad nije poznat, očekuje se da će biti nakon temeljite obdukcije. Od mladog košarkaša oprostili su se iz kluba i Košarkaškog saveza Grada Rijeke na svojim društvenim mrežama.

- Izražavamo najiskreniju sućut cijeloj obitelji Vidović i prijateljima kluba. Naše misli su s vama. Toni naš, zauvijek ćeš biti dio ekipe i s nama si u srcima i mislima. Ovo nije zbogom, samo doviđenja… Čuvali te anđeli  - objavili su iz riječkog FSV-a.

Ključne riječi

Komentara 25

TN
Tamo Neko
15:57 18.02.2023.

Svaka neobična smrt kakvih ima neobično mnogo unazad 2 godine, ne navodi me da se zapitam jel to globalno zatopljenje, nego da li je nesretnik bio cijepljen?

TE
Teig1
16:22 18.02.2023.

Lobisti prodaje vakcina nemaju nikakve odgovornosti.

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
16:54 18.02.2023.

2022 je bila godina iznenadnih smrti kod sportaša, većinom cijepljenih i zdravih. Mom djetetu od 12 godina je obiteljski liječnik nudio cjepivo radi covid potvrde da može na utakmice za klub. Cjepiva za covid dokazano proizvode ugruške i uzrukuju miokarditis zbog kojeg dolazi do srčanog zastoja. Postavlja se pitanje zašto DORH ne reagira na kaznene prijave protiv Beroša i tko ga štiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije