Izgubio bitku za život

Preminuo omiljeni komentator Hrvatskog radija Rijeke

Korado Vujnović
Foto: Facebook
13.02.2018.
u 23:19

Vujnović je završio u bolnici nakon što mu je puknula aorta

Umro je omiljeni komentator Hrvatskog radija Rijeke Korado Vujnović (48). Nedavno je Armada na utakmici protiv Istre izvijesila transparent: 'Korado, izdrži! Mi smo uz tebe'. 

Podršku radijskom reporteru dao je i trener Matjaž Kek: 'Izdrži, Korado'.

No srce legendarnog novinara Radio Rijeke prestalo je kucati, piše 24 sata.

Vujnović je završio u bolnici nakon što mu je puknula aorta. Sportski novinar Radio Rijeke bio je u kritičnom stanju, a izgubio je borbu za život pet dana nakon što je došao u bolnicu.

Korado Vujnović bio je jedan od najpoznatijih glasova HRT-ovih radio stanica. Njegove prijenose utakmica NK Rijeke upijale su tisuće ljudi, a bio je omiljen zbog stručnosti i emocijama nabijenih uzvika. 

Posebno se pamti eurpcija oduševljenja kod gola Rijeke u Stuttgartu 2013. godine kojom je zarazio cijelu Hrvatsku.

Na Radio Rijeci radio je od 1990. godine, prvo kao tehničar, a kasnije je dobio šansu kao sportski komentator što mu je bio san.

Ponedjeljkom je vodio emisiju 'Pod stijenama Kantride', jednu od najslušanijih na Radio Rijeci.

Komentara 5

DU
Deleted user
00:36 14.02.2018.

Počivao u miru.

DU
Deleted user
06:48 14.02.2018.

Izmedju ostalog ostat ce zapamceno ludo slavlje njega i Ferlina nakon sto je Rijeka izjednacila protiv Stuttgarta 2013 godine i tako se prvi puta plasirala u EL skupine. Simpaticna ljudina. Pocivao u Miru Korado.

DO
dokrastavca
05:32 14.02.2018.

RIP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije