DOBILI HULL

Preokret Manchester Uniteda od 0:2 do 3:2, golčina Rooneya

Hull - Manchester United
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
26.12.2013.
u 15:46

Tradicionalni 'Boxing Day' u Engelskoj je otvoren utakmicom Hulla i Manchester Uniteda, a nakon velikog preokreta pobijedili su 'crveni vragovi' 3:2.

Tradicionalni 'Boxing Day' u Engelskoj je otvoren utakmicom Hulla i Manchester Uniteda, a nakon velikog preokreta pobijedili su 'crveni vragovi' 3:2.

Domaćini su odlično krenuli u utakmicu i nakon samo 13 minuta imali su vodstvo 2:0. U 4. minuti za 1:0 je zabio Chester, a vodstvo je udvostručio u 13. minuti Meyler.

Ipak, već do 26. minute United je izjednačio. U 19. minuti nakon ubacivanja iz kuta na 2:1 je smanjio Smalling, a sedam minuta kasnije je 2:2 golčinom donio Wayne Rooney.

Do potpunog preokreta 'vragovi' su stigli u 66. minuti kada je nakon ubacivanja s desne strane Chester glavom pospremio loptu u vlastitu mrežu.

U 90. minuti United je ostao s igračem manje nakon drugog žutog Valencije, nakon čega su domaćini krenuli po izjednačenje. Imali su dvije velike prilike, ali prvo je udarac Chestera fantastično obranio De Gea, a nekoliko trenutaka kasnije je Bruce s desetak metara pucao pokraj gola.

Ovo je bila treća uzastopna prvenstvena pobjeda Uniteda te su barem privremeno skočili na šesto mjesto sa 31 bodom.

Premiership, 18. kolo:

Hull - Manchester United 2:3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije