Nekad vatreni navijač

Prepoznajete li ga? Ovako je junak vatrenih strastveno navijao prije 16 godina

Foto: PIXSELL/Instagram
1/6
11.12.2022.
u 14:34

Bilo je to na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj, a tada 11-godišnji Dominik Livaković u hrvatskom je dresu na tribini uzvikivao 'u boj, u boj'...

Vratar hrvatske reprezentacije, Dominik Livaković, jedan je od naših junaka i među najzaslužnijima je za ostvaranje sjajnog rezultata - plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva. On je svojim nevjerojatnim obranama, ponajprije prilikom izvođenja jedanaesteraca, Hrvatsku usmjerio u neslućene visine.

Prvo je u osmini finala zaustavio japanske izvođače da bi isto učinio i u četvrtfinalu protiv Brazila. Dinamov 27-godišnji vratar tako je potvrdio klasu i postao miljenik hrvatskih navijača koji mu odaju bezrezervnu potporu.

A zanimljivo kako je i on nekada pružao isto takvu potporu vatrenima dok je još bio dječak. Instagram stranica "volimhrvatsku", objavila je video u kojem se može vidjeti kako Livaković 2006. godine srčano navija za našu nacionalnu vrstu.

 

Bilo je to na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj, a tada 11-godišnji Dominik Livaković u hrvatskom je dresu na tribini uzvikivao 'u boj, u boj'...

Tada je još sanjao kako bi i on mogao zaigrati za Hrvatsku na SP-u, a san je danas postao stvarnost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije