OPET IZAZVALA SENZACIJU

Prije osam godina ljepotom očarala svijet, a sada se pojavila u Kataru. Evo kako danas izgleda

Maria Fernandez
Foto: Printscreen
1/4
25.11.2022.
u 17:57

Odbojkašica Fernandez pojavila na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Naime, ova 27-godišnjakinja bila je sakupljačica lopti na utakmici Argentine i Saudijske Arabije.

Odbojkašica Winifer Maria Fernandez (27) za samo nekoliko je dana 2016. godine postala zvijezda na društvenim mrežama. Njezine fotografije i videosnimke preplavile su internet i mnogi su je prozvali najljepšom odbojkašicom.

A zanimljivo da se Fernandez pojavila na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Naime, ova 27-godišnjakinja bila je sakupljačica lopti na utakmici Argentine i Saudijske Arabije.

Njena fotografija objavljena je na internetu pa je odmah krenula istraga kako bi doznao identitet djevojke. Na kraju se pokazalo da je riječ o odbojkašici čijoj se ljepoti već divio svijet.

Inače, Fernandez je bila sakupljačica lopti na utakmici Argentine i Saudijske Arabije gdje je mogla svjedočiti jednom od najvećih iznenađenja na SP-ima. Naime, Argentina je povela golom Messija, no Saudijska Arabija s dva je gola senzacionalno okrenula utakmicu i slavila s 2:1. 

>> VIDEO: Navijač Hajduka u majici Miše Kovača iz Dohe poručio: Hrvatska ide do kraja!

 

Ključne riječi

Komentara 1

AL
alkemik85
09:28 26.11.2022.

Po kojim kriterijima je ova lijepa? Ima kilu pudera i ispeglanu kosu, a donja vilica joj je k'o u Paje Patka.. Svaka druga prosječna Hrvatica je ljepša od ove na fotografiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije