ZBOG PORAZA OD INTERA

Prijetnje smrću predsjedniku i igračima Lazija

Lazio navijači
AFP
04.05.2010.
u 10:43

Veliku je prašinu podigla nedjeljna utakmica 36. kola talijanske Serije A u Rimu, u kojoj je Inter pobijedio Lazio 2-0 i time napravio krupni korak prema novom naslovu prvaka Italije.

U borbi za naslov prvaka su ostali Inter i Roma, s tim da dva kola prije kraja Inter ima dva boda plusa i cijelu situaciju u svojim rukama. Do kraja prvenstva Inter ima, na papiru, dva lagana ogleda: domaći protiv Chieva i gostujući kod već sada drugoligaša Siene te je ogled kod Lazija bio njihov posljednji težak ispit.

No, odradili su ga s lakoćom, jednim dijelom i zbog "pomalo" nemotiviranog domaćina.

Dužnosnici Rome poludjeli su nakon svega viđenog na rimskom Olimpicu i optužili igrače Lazija da su prodali utakmicu. Inače, prije same utakmice navijači Lazija najavili su da će reagirati ao budu vidjeli da se njihovi miljenici trse i bore protiv Intera budući da im je prva želja da mrski gradski neprijatelj Roma ne bude prvak.

Claudio Lotito, predsjednik Lazija,  talijanskim je novinarima otkrio da su on, drugi dužnosnici kluba, kao i igrači, putem maila dobivali prijeteće poruke prije susreta s Interom.

"Gotovi ste ako ne pobijedite Inter", prenio je Lotito poruku koju je dobio putem maila.

Igračima su adresirane poruke sličnog sadržaja u kojem im se prijetilo ako ne "obave posao protiv Intera".

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:07 04.05.2010.

Italija takodjer ima ludjaka kao i mi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije