Stolni tenis

Primorac slavio odlazak na svoje sedme Igre

'16.01.2010, Joachim Deckarm Halle, SaarbrŸcken, GER, Energis Masters 2010, im Bild Zoran Primorac (HRV) im SPiel gegen Waldner (SWE),  Foto: nph ( nordphoto ) / A. Neis'
'nordphoto'
12.05.2011.
u 22:29

Primorac se sutra vraća u Zagreb, no neće biti vremena za proslavu jer već 18. svibnja igra u Rusiji u Ligi prvaka.

Na prste jedne ruke može se nabrojiti sportaše koji su nastupili na čak sedam Olimpijskih igara. Jedan od njih je hrvatski stolnotenisač Zoran Primorac. Na Svjetskom prvenstvu u Rotterdamu izborio je nastup u Londonu 2012. godine.

– Bilo je samo važno proći prvo kolo. Igrao sam protiv jednog Iračanina i kada sam pobijedio, slavlje je moglo početi. Jer, teško je bilo očekivati da će Rus Kuzmin, Belgijac Saive i Srbin Tokić izboriti šesnaestinu finala SP-a pored silnih Kineza, Japanaca, Nijemaca – istaknuo je Primorac.

Prvi put je na Igrama nastupio 1988. godine u Seulu, s 19 godina, a u Londonu će imati 43 godine.

– Prvo smo slavili na brodu na kojem smo smješteni, a potom smo svi iz Europe koji smo izborili London otišli na piće u grad – rekao je Primorac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije