Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV ISPRED NOVCA

Procurili detalji neviđene ponude jednom od najboljih na svijetu. Mrtav hladan odbio je ovo

LaLiga - FC Barcelona v RCD Mallorca
ALBERT GEA/REUTERS
25.03.2024.
u 12:54

Poljski napadač odbio je tu bogatu ponudu Saudijaca, njegova obitelj sretna je u Barceloni, pa Lewandowski dres Katalonaca planira nositi do dalnjega

Robert Lewandowski (35) je na ljeto 2022. godine došao u Barcelonu iz Bayerna u transferu vrijednom 45 milijuna eura. Iako je već pomalo u veteranskim godinama i dalje je ključan igrač, ali i veliki uzor mlađim igračima katalonskog kluba. Prošle sezone se okitio naslovom prvaka Španjolske što mu je bio 11. naslov nacionalnog prvaka u karijeri, a bio je i najbolji strijelac La Lige s 23 gola. I ove sezone je najbolji strijelac kluba s 20 pogodaka u svim natjecanjima, a prvi iza njega je Ferran Torres koji ih je zabio 11.

Lewandowskom ugovor s Barcelonom traje do ljeta 2025. uz opciju obveznog produženja na još godinu dana ovisnom o broju nastupa iduće sezone, ali interesa za njegove usluge od drugih klubova ne manjka. Mundo Deportivo piše da su saudijski klubovi voljni Poljaku ponuditi dvogodišnji ugovor vrijedan preko 200 milijuna eura čiste plaće bez ostalih benefita i bonusa o kojima bi se pregovaralo. Međutim, Poljak je na tu ponudu ostao potpuno hladan. Njegova je želja ostati u Barceloni jer vjeruje da može i dalje igrati na vrhunskom nivou, a njegova obitelj je jako sretna u Kataloniji.

LaLiga - FC Barcelona v RCD Mallorca
1/12

Komentara 1

KI
KikirikiMiki
14:18 25.03.2024.

bravo, tako bi trebali i ostali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije