CO ZAGREB

Promjena u obrani, visoki Šandrk u sredin

CO Zagreb
Dalibor Urukalović/PIXSELL
06.02.2014.
u 21:00

– Konačno smo svi zdravi, u punom pogonu i treniramo punom parom - rekao je Boris Dvoršek, trener CO Zagreba.

Rukometaši CO Zagreba u subotu (Arena u 18 sati) igraju ključnu ulogu skupine Lige prvaka protiv Motora iz Zaporožja. Samo ih pobjeda ostavlja u igri za osminu finala.

– Konačno smo svi zdravi, u punom pogonu i treniramo punom parom. U posljednjih 15-ak dana imali smo problema s Obranovićem koji je lakše ozlijedio skočni zglob, sa Stepančićem koji je imao napuknut prst na nozi i problem s Josipom Valčićem koji je na treningu dobio jedan nezgodan udarac u glavu zbog čega je imao problema s vratom - rekao je Boris Dvoršek, trener CO Zagreba.

Za Motor je pripremio nešto drugačiju obranu.

– Uz Tončija Valčića u sredini obrane igrat će 2,10 metara visoki Šandrk. Ali vidjet ćete dosta taktičkih novina u našoj igri. Ako bih morao izdvojiti dvije stvari zbog kojih smo izgubili u prvoj utakmici, onda bih rekao da su to promašeni ziceri i mekana obrana - istaknuo je Dvoršek.

O suparniku?

- Na srednjaka su doveli Španjolca Angela Pereza kojega nismo imali priliku gledati –- zaključio je trener zagrebaša.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije