DOBRE VIJESTI

Pronađen skiper čiji se brod prevrnuo, Kostelićeve molitve su uslišane

Saša Drobac
20.07.2022.
u 11:42

Loic Escoffier ima 41 godinu, a po zanimanju je ribar. Prevrnuo se na regati u offshore jedrenju

Moje molitve su uz skipera Lodigroup, napisao je na Facebooku Ivica Kostelić nakon što je skiper nestao na utrci Drheam Cup.

Molitve našeg skijaša su uslišane budući da je skiper pronađen i sada je na sigurnom. Francuz Loic Escoffier, brat poznatijeg Kevina, živ je i zdrav.

Loic Escoffier ima 41 godinu, a po zanimanju je ribar. Prevrnuo se na regati u offshore jedrenju nakon čega je uslijedila potraga koja je uspješno završila. Escoffier se prevrnuo oko 10 nautičkih milja od Kostelićeva broda. Ruta je iznimno zahtjevna, a natjecatelji su sami na jedrilici.

Dodajmo i da je u prvom izdanju ove utrke samaca, još tamo 1978., nestao francuski jedriličar koji nikad nije pronađen.

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, a otkriveno je i zašto

Ključne riječi

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
13:22 20.07.2022.

I onda će netko reći kako molitve ne pomažu? Zapravo je to vrlo upitno. Ja se svaki dan molim da nas prestanete gnjaviti sa ovim dokoličarom, pa ništa od tih molitvi...

SA
sargu123
13:28 20.07.2022.

Ovaj Kostelić postaje jako naporan sa svojim "podvizima". Ima li on obitelj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije