PRELOMIO JE

Ništa od dolaska kapitalca u Dinamo! Prihvatit će bogatu ponudu s istoka i napustiti Hrvatsku

Osijek: Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske Lige: NK Osijek - FCI Levadia Tallinn
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/3
07.08.2024.
u 17:16

Financijski detalji posla nisu do kraja poznati, nagađa se da bi Osijek mogao dobiti oko tri milijuna eura odštete za sjajnog argentinskog napadača

Ramon Mierez više nije igrač Osijeka! Napadač bijelo-plavih s Pampasa napustio je grad dan uoči važne europske utakmice, otišao je za Ujedinjene Arapske Emirate gdje će potpisati za tamošnji klub Al Jazira.

Cijelog se dana pričalo i pisalo o tome transferu, najprije se baratalo s činjenicama da će otići put Saudijske Arabije, no Sportske novosti donose da će ipak u UAE. Financijski detalji posla nisu do kraja poznati, nagađa se da bi Osijek mogao dobiti oko tri milijuna eura odštete za sjajnog argentinskog napadača.

Podsjetimo, Mierez je ušao u posljednju godinu svog ugovora s Osijekom, a 20 posto od transfera pripast će španjolskom Alavesu, odakle je i došao u Osijek. Mierez je, takve informacije dolaze, već zadnjih nekoliko dana željno iščekivao dolazak ponude i konkretizaciju posla.

Osijek: Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske Lige: NK Osijek - FCI Levadia Tallinn
1/7

Mierez je u Osijekovu dresu odigrao 163 utakmice u kojima je zabio 63 pogotka i upisao još 14 asistencija. Dvaput je bio najbolji strijelac HNL-a. U Osijeku je igrao od ljeta 2020. godine kada je došao iz Alavesa, a godinu dana kasnije njegov je ugovor bio otkupljen za 2.5 milijuna eura.

Podsjetimo, u kombinacijama za njegovo dovođenje bio je i Dinamo, no Mierez će ipak put istoka...

Ključne riječi

Komentara 4

XY
XYZ52
17:57 07.08.2024.

Tri miljuna za Miereza od Arapa? Ne vjerujem, za tako kvalitetnog igrača. Valjda ćemo uskoroi saznati što se uistinu dogodilo.

AL
alen2601
17:56 07.08.2024.

i sad se Dinamo nije mogo isprsit s 3 milje eura, a samo od Olma im 5 kapnulo...

Avatar rubinet
rubinet
12:04 08.08.2024.

3 milijuna za Miereza? Malo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije