U Novom Sadu

Provokacija srpskih navijača: pokazali sramotnu poruku o Vukovaru

Partizan
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.06.2020.
u 20:50

Tučnjava se dogodila u četvrtak u gradskoj četvrti Borovo naselje u Vukovaru

U 30. kolu srpske lige Partizan igra u Novom Sadu protiv Vojvodine. Tijekom utakmice navijači beogradske momčadi na tribini su pokazali sramotnu poruku u kojoj je pisalo: 'Srpsko uvijek bilo i uvijek će biti mjesto gdje braća tuku plave dečkiće'.

Partizanovi navijači tada su počeli skandirali: 'Vukovar je crno-bijeli grad', prenosi Kurir.rs

Podsjetimo, tučnjava se dogodila u četvrtak u gradskoj četvrti Borovo naselje u Vukovaru.

Rezultat masovne sukoba navijača BBB-a i Grobara najmanje je sedam ozlijeđenih i, zasad, 18 privedenih, a za nekima policija još traga.

Prema navodima policije, sudionici tučnjave su u dobi od 18 do 46 godina, a među privedenima je 14 osoba iz Vukovara te po jedna iz Gaboša, Borova, Markušice i Zagreba, više pročitajte OVDJE.

>> Samo još tri osobe na svijetu znaju što i ovaj Hrvat, pogledajte kako to radi!

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar FrancJunior
FrancJunior
21:21 19.06.2020.

U Hrvatskoj svi imaju sva prava....osim Hrvata!

OR
Orilogorilo
21:39 19.06.2020.

Nakon izlaska iz nasilne veze zvane Jugoslavija, ono sto nasilnik najteže podnosi je ignoriranje. Zato, braćo Hrvati, stavimo zapadne turke na ignore.

DU
Deleted user
21:10 19.06.2020.

Ma mogu bre da laju na mesec.Auuuuuuu,auuuuuuuu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije