PRVA HNL

Zagreb bez šansi na Poljudu, Hajduk ostao bez Caktaša za Dinamo!

Hajduk
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
12.09.2015.
u 21:05

Mijo Caktaš je zabio jedini pogodak na utakmici u 20. minuti, ali u 11. je dobio kobni žuti i ne može igrati u derbiju

Nogometaši Hajduka rutinirano su u 9. kolu Prve HNL pobijedili 1:0 posljednju momčad prvenstva - Zagreb. Pjesnici su stigli na Poljud kao autsajderi, tako su i postavili igru te se nadali da će njihov bunker funkcionirati.

Na kraju su vadili samo jednom loptu iz mreže, ali pali su prerano - već u 20. minuti. Zabio im je Mijo Caktaš i donio vrijedna tri boda bijelima. Naime, prošlih sezona su u ovakvim utakmicama često prosipali bodove, ušli bi leženo u susret ili se ne bi znali nositi s defenzivom igrom protivnika.

A i bila je reprezentativna stanka pa se dva tjedna nije igralo, zbog čega igra nije bila baš bajna i jedino što se može iz ovog dvoboja u Splitu pamtiti jesu tri boda. Posebno nezadovoljan zapravo će biti Caktaš, koji je zbog simuliranja u 11. minuti dobio žuti karton i sad neće igrati za tjedan dana protiv Dinama.

Također, ako će igrati kao u drugom poluvremenu, nemaju nikakve šanse. Jedina im je nada igrati kao prvih 25 minuta, samo što neće imati Caktaša i modri ipak nisu kao pjesnici, koji su u 87. ostali s igračem manje nakon što je Šulc dobio drugi žuti karton.

Ovom pobjedom Hajduk ima 16 bodova i drugi je, ali s bodom i utakmicom više od Rijeke. Zagreb je ostao posljednji s tri boda.

>> Burić: Borba za naslov prvaka? To može biti samo želja i maštanje

Komentara 16

DU
Deleted user
21:47 12.09.2015.

Igra i igrači Hajduka su izviždani. Navijači u ovoj utakmici spominju Dinamo i vrijeđaju isti. Frustracije .opterećenost,kompleksi,ljubomora. Zamisli spominjati drugi klub koji ne igra istu utakmicu. Blamiranju patuljka s juga se ne nazire kraj .

DU
Deleted user
21:51 12.09.2015.

Vanja, ne cini li ti se ova recenica nelogicna: Nogometaši Hajduka rutinirano su u 9. kolu Prve HNL pobijedili 1:0 posljednju momčad prvenstva - Zagreb. Rutinirano 1:0 posljednu momcad prvenstva od kad je 1:0 rutinirano?

DU
Deleted user
21:57 12.09.2015.

Tek sad vidim Zagreb bez šansi u naslovu. Ok novinari jajdučki nastrojeni to nam je poznato. Dali je ona prečka bila šansa za izjednačenje ili što? Hajduk je vrlo lako mogao izgubiti 2 boda ,a vi pišete da su ovi bez šansi bili. Da se Dinamo uspije napaliti na Hajduk koliko se Hajduk napali na Dinamo. Utakmica bi završila 10:0 za Dinamo. Gadljivo, plaćenici od novinarčića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije