Njemačka

Prva pobjeda HSV-a u prvenstvu

\'22.09.2010, Imtech Arena, Hamburg, GER, 1.FBL, Hamburger SV vs VfL Wolfsburg, im Bild Einzelaktion Mladen Petric (Hamburg #10) Foto Uu0300 nph / Witke *** Local Caption *** Fotos sind ohne vorherig
Pixsell
23.09.2011.
u 23:25

U prvoj utakmici 7. kola njemačkog prvenstva HSV je slavio u gostima protiv Stuttgarta sa 2:1. To im je prva pobjeda ove sezone u prvenstvu

Uprava HSV-a smijenila je u ponedjeljak trenera Michaela Oenninga, a momčad je privremeno preuzeo trener rezervnog sastava Argentinac Rodolfo Cardoso. Razlog su bili slabi rezultati u prvih šest kola. HSV je osvojila samo jedan bod.

Mladen Petrić igrao je za HSV do prve minute sudačke nadoknade, kada ga je zamijenio Jarolim. Ivo Iličević nije bio u sastavu.

Stuttgart je poveo golom Harnika (18. minuta), a pobjedu gostima donijeli su Bruma (51) i Tesche (67.).

Poredak: 1. Bayern 15 bodova, 2. Werder 13, 3. Borussia Mönchengladbach 13,  4. Hoffenheim 12, 5. Hannover 11...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije