AKTUALNI REPREZENTATIVAC

Prvak Hrvatske doveo veliko pojačanje za novu sezonu, sjeća ga se i zagrebačka publika

Zagreb: Utakmica 9. kolo ABA lige, KK Cibona - FMP Meridian
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
18.08.2024.
u 13:40

Iako je rođen u Njemačkoj, odabrao je državljanstvo BiH te je igrao za mlađe reprezentativne selekcije, a od 2017. i za seniorsku reprezentaciju

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Amar Gegić novi je košarkaš KK Zadar, objavio je klub u nedjelju na svojim službenim stranicama. Nakon obostranog iskazanog interesa potpisan je jednogodišnji ugovor te će se Gegić uskoro priključiti ostatku momčadi na pripremama za novu sezonu, dodaje se u priopćenju.

Gegić je visok 200 centimetara, igra na poziciji playmakera i beka. Seniorsku karijeru započeo je u Sparsu Sarajevo, nakon čega je dvije godine igrao u minhenskom Bayernu. Godine 2019. prelazi u Partizan, kasnije u Slobodu, ponovno Spars Sarajevo, Cibonu, Paris, da bi prošlu sezonu odradio u francuskom Boulogne-Levallois Metropolitans i španjolskoj Gran Canariji.

Iako je rođen u Njemačkoj, odabrao je državljanstvo BiH te je igrao za mlađe reprezentativne selekcije, a od 2017. i za seniorsku reprezentaciju.

VIDEO: Poletjela je i boca: Otkriveno što je trener Slavena rekao sucu. mogao bi dobiti drakonsku kaznu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije