Sjajni Jannik Sinner

Prvi tenisač svijeta slavio u Cincinnatiju: To mu je peti naslov ove godine

Tennis: Cincinnati Open
Foto: Susan Mullane/REUTERS
1/5
20.08.2024.
u 12:00

Nakon tijesnog prvog seta, zaključenog u tie-breaku, Sinner je u drugom setu dva puta uzeo servis Amerikancu i osvojio svoj treći Masters 1000 nakon sat i 36 minuta igre.

Prvi tenisač svijeta Talijan Jannik Sinner osvojio je teniski turnir iz Masters serije u Cincinnatiju pobijedivši u ponedjeljak u finalu Amerikanca Francesa Tiafoea sa 7-6(4), 6-2.

Nakon tijesnog prvog seta, zaključenog u tie-breaku, Sinner je u drugom setu dva puta uzeo servis Amerikancu i osvojio svoj treći Masters 1000 nakon sat i 36 minuta igre. Prije toga je slavio na Masters turnirima u Torontu (2023.) i Miamiju (2024.).

Ovo je peti Sinnerov naslov ove godine, koju je otvorio osvajanjem Australian Opena u siječnju, i 15. u karijeri. Za Tiafoea je ovo bilo prvo finale Mastersa 1000.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Rakitić iznenadio novom frizurom: Pogledajte kako sada izgleda, više nema dugu kosu

Tennis: Cincinnati Open
1/8
Ključne riječi

Komentara 1

CE
Cecelja
20:04 20.08.2024.

a doping afera?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije