osijek dočekuje dinamo

Pržit će 36 stupnjeva u Gradskom vrtu, dolaze obje frakcije BBB-a

Bad Blue Boys
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
19.07.2015.
u 07:00

– Atmosfera u svlačionici je odlična, ne sjećam se da je bila tako pozitivna otkako sam ja u klubu – tvrdi Tomislav Šorša.

Promijenio je puno toga Dražen Besek u svlačionici Osijeka u samo mjesec dana.

– Atmosfera u svlačionici je odlična, ne sjećam se da je bila tako pozitivna otkako sam ja u klubu – tvrdi Tomislav Šorša iza kojeg je šestogodišnji staž među bijelo-plavima.

Nakon pobjede u Kranjčevićevoj, a uoči Dinamova gostovanje, val optimizma zapljusnuo je i momčad i grad.

– Mislim da ih možemo pobijediti. Zašto ne? – kazao je Šorša, inače jedan od samo trojice igrača iz ove generacije bijelo-plavih koji su bili u momčadi koja je posljednji put pobijedila Dinamo u Gradskom vrtu (3:2) krajem ožujka 2014.

Tribine bi, kao i za svako gostovanje Dinama, trebale biti odlično popunjene, već početkom tjedna bio je prodan rekordan broj sezonskih ulaznica, dok su pojedinačne karte u distribuciju puštene u sve veće slavonske gradove te prvi put dostupne i online.

U Gradski vrt dolazak su najavile i obje frakcije BBB-a koje će biti fizički odijeljene, na suprotnim stranama stadiona. Najveći dio Boysa bit će preusmjeren na sjevernu tribinu, i inače rezerviranu za gostujuće navijače, a drugi dio navijača Dinama, onaj sklon dinastiji Mamić, bit će smješten na jugozapad.

Ono što bi moglo pokvariti spektakl i dobru utakmicu izvan je kontrole. Na najtopliji dan u godini temperature će dosegnuti 40 Celzijevih stupnjeva u hladu, a u vrijeme kada utakmica bude počinjala u 19 sati Osijek će se, prema najavama, i dalje pržiti na čak 36 stupnjeva!

>>Zoran Mamić uoči Osijeka: Pričao sam s igračima o istražnom zatvoru

Komentara 8

DU
Deleted user
09:36 19.07.2015.

Zašto nekoga puštati na stadion ili utakmicu tko ne smatra da je trenutni Dinamo njegov klub. Znači ne možeš biti niti navijačka skupina tog kluba. Sve jasno. Oni koji se vesele Dinamovim golovima to su navijači. Oni koji ne to su Jovanovićeve pudlice. Imaš brate futsal,karusel,atmosfera i guštaj.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:44 19.07.2015.

kako izgleda kada ulica vodi klub imali smo prilike vidjeti u Hajduku....

DH
dalibor.hren
08:50 19.07.2015.

Ne znam zbog čega odvajati "frakcije" BBB-a? Pustiti ih na istu tribinu, angažirati 2000 policajaca, pripremiti prostor u zatvoru i "locirati, identificirati, uhititi i transferirati (barem na 5 godina!) Pa, tko voli nek izvoli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije