OBRANJEN NASLOV

PSG zabio četiri komada Subašiću i osvojio Liga kup

PSG - Monaco
Foto: Reuters
1/7
01.04.2017.
u 22:56

PSG je tako obranio naslov, a ovo je ukupno sedmi put da osvaja ovo natjecanje.

PSG je osvojio francuski Liga kup nakon što je u finalu u Lyonu svladao Monaco s 4:1.

Parižane je u vodstvo doveo Draxler već u četvrtoj minuti, a nadu Monacu vratio Lemar u 27. Ipak, PSG je na poluvrijeme otišao s vodstvom nakon što je zabio Di Maria (44.). Sve dvojbe oko pobjednika riješio je Cavani koji je u nastavku zabio dva gola, u 54. i 90. minuti.

Prvi vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić branio je čitavu utakmicu za Monaco, ali je bio nemoćan kod svih golova. Draxler i Di Maria bili su sami pred njim, dok je Cavani mrežu tresao iz blizine. Subašić je sjajnu reakciju imao u prvom poluvremenu kada je Cavaniju obranio udarac petom iz blizine, a onda skinuo i odbijanac. 

PSG je tako obranio naslov, a ovo je ukupno sedmi put da osvaja ovo natjecanje.

>> Bilić pretrpio četvrti poraz zaredom, a Palace šokirao vodeći Chelsea!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije