Mislima u LP-u

PSG: Zbog Dinama smo izgubili prvenstvenu utakmicu

dinamo - psg (1)
Igor Kralj, Marko Prpić/Pixsell
05.11.2012.
u 11:11

– Fokusirani smo na važnu utakmicu Lige prvaka protiv Dinama Zagreb i to se jednostavno osjetilo u našoj igri

Nogometaši PSG-a ovog su vikenda poraženi od Saint Etiennea, a nakon utakmice priznali su da su mislima već bili u utakmici Lige prvaka protiv Dinama koja se igra sutra.

– Zaslužili smo izgubiti jer je St. Etienne bio bolji, a nama je osim ritma u igri nedostajalo još nešto, ne mogu opisati što. Već smo bili u mislima na utakmici Lige prvaka koju sutra igramo na Parku prinčeva s Dinamom – rekao je trener Carlo Ancelotti, a slično razmišlja i Pastore.

– Bili su bolji od nas, a mi, da bismo se vratili na pobjedničke staze, trebamo igrati kao što smo do sada igrali. Fokusirani smo na važnu utakmicu Lige prvaka protiv zagrebačkog Dinama i to se jednostavno osjetilo u našoj igri.

>>>VIDEO Prvi poraz PSG-a, isključen Ibrahimović zbog kung-fu starta!

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stojko
15:49 05.11.2012.

Mislima su bili već na važnoj utakmici protiv Dinama! Dugo se nisam ovako nasmijao na ovakvu izjavu. Sigurno im se noge tresu kad pomisle na jaku i ozbiljnu ekipu kao što je Dinamo :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije