Katastrofalna situacija

Rađa ljutit: 'Ekipa prije nas je požderala i popila 2 milijuna kuna'

dino rađa
Igor Kralj/Pixsell
29.09.2018.
u 11:56

Rađa je otvorio Facebook stranicu na kojoj gotovo svakodnevno piše o svojim uzorima, ljudima koji su ga oblikovali, suigračima, a u svom posljednjem postu se dotakao vremena kada je igrao u Bostonu.

Prije tri tjedna naš slavni košarkaš Dino Rađa pridružio se Krešimiru Ćosiću, Draženu Petroviću i Mirku Novoselu u kući slavnih kao tek osmi europski košarkaš kojemu je to uspjelo.

Rađa je otvorio Facebook stranicu na kojoj gotovo svakodnevno piše o svojim uzorima, ljudima koji su ga oblikovali, suigračima, a u svom posljednjem postu se dotakao vremena kada je igrao u Bostonu. Međutim, zanimljiviji od samog posta je njegov odgovor na pitanje jednog korisnika o stanju u hrvatskom savezu.

Odgovor Dina Rađe prenosimo u cijelosti.

- Nije hrvatska košarka nikad imala dobru atmosferu. Samo privid. Šta se tiče popunjavanja, moja ideja je odavno bila krenuti iz početka, ali sponzorima ta ideja ne ide baš jer nije isto kad se slikaju najbolji, a kad klinci. Što je njima u glavi i meni je nedokučivo. Za bit uspješan treba se žrtvovat, a to njih nitko nije naučio.  Nije problem u planu i programu nego generalno u novcima. Svi ozbiljni treneri uzimaju velike novce koje savez nažalost nema. Ubija nas dug koji su napravili prethodnici, a on je ogroman. Što se tiče moljenja, prisiljeni smo jer nam je izbor skučen, ali i to polako ide u zaborav. Tko hoće hoće, tko neće neće. Vise se nikog neće molit. Eto valjda san bija dovoljan.

- Vjeruj mi da se trudimo maximalno, ali ne ide ništa preko noći. Vi nemate pojma što smo zatekli u savezu. Kakve likove i običaje. Trebat će vremena za sve to pokrenuti. I da ne zaboravim, 5 milijuna kuna duga. 2 milijuna za žderanje na EP 4 dana u Zagrebu. 2 milijuna kuna. Ej. Za petstotinjak ljudi jest kanapee i pit kolu i pivo. 2 milijuna je*enih kuna. Mogli smo imati dva je*ena trenera za te pare - stoji u odgovoru Dina Rađe.

Pogledajte video: Mladi zlatni košarkaši u Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 40

Avatar rubinet
rubinet
12:47 29.09.2018.

Možda Rađa ima poštene namjere..velim možda..no ja ga još jednom pitam: Zašto ste potjerali Aleksandra Petrovića koji je imao autoritet i znao posložiti zvijezde na OI RIO ?Jedva ste dočekali loš dan i poraz od Rusije na Euru i otkazaliazali mu....I potom doveli preko splitske veze onog neznalicu...a nakon njega još jednog neznalicu...Ispada,štovani Rađa; kako ste ti i Vranković dvije neznalice.

IV
IvoFrtajler
12:47 29.09.2018.

Veliki igrač i vrlo mali čovjek

DI
dirižabl
12:09 29.09.2018.

Rađina priča sve više sliči na priču ekstremista iz tzv. našeg hajduka..... rezultata nema pa se ide s pričom o velikom poštenju, a iza svega nesposobnost i parapolitička agenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije