Ralf Ragnick:

Očekuje nas pakleno ozračje, tako je uvijek na Maksimiru

Zagreb's Angelo Henriquez scores 2-4 during the Europa League match between Red Bull Salzburg and GNK Dinamo Zagreb at Red Bull arena in Salzburg, Germany, 23 October 2014. Photo: Max Nikelski/dpa -NO WIRE SERVICE-/DPA/PIXSELL
06.11.2014.
u 16:00

Gosti iz Salzburga stigli su avionom u 500 kilometara udaljen Zagreb.

Koliko je moćan i bogat klub Red Bull Salzburg, najbolje dokazuje podatak da su jučer u Zagreb stigli avionom! Gazda, milijarder Dietrich Mateschitz, počastio je momčad svojim privatnim avionom. Salzburgovci su u Zagreb stigli u dobrom raspoloženju, a trener Adi Hütter sretan je što su mu se neki od ključnih igrača oporavili nakon ozljeda.

Andreas Ulmer, Christoph Leitgeb i Massimiliano Bruno bit će u sastavu protiv Dinama, no trostruki strijelac u prvoj utakmici Alan nije se oporavio iako je ozljeda koljena puno lakša nego što se isprva činilo – opisao je stanje u momčadi trener Red Bull Salzburga.

Hütter je najavio i planove za večerašnju utakmicu:

– Neće nas zavarati lakša pobjeda u prvoj utakmici, znamo da moramo biti maksimalno usredotočeni. Dinamu je pobjeda praktički obavezna pa će sigurno dati sve od sebe.

Veznjak Red Bulla Leitgeb zna kako pobijediti Dinamo u Maksimiru, bio je dio momčadi koja je 29. srpnja 2009. u Maksimiru pobijedila Dinamo sa 2:1.

– Mi u Maksimiru imamo samo jedan cilj – pobjedu koja bi nam osigurala prolazak skupine – rekao je 29-godišnji Leitgeb.

Sportski direktor Red Bulla Ralf Ragnick, koji je nekada bio trener Schalkea i Stuttgarta, pokazao je da ne zna baš puno o Dinamu. Barem što se tiče ozračja na Maksimiru.

– Očekuje nas paklena atmosfera, tako je uvijek na Dinamovim europskim utakmicama. No u takvom ozračju dokazat ćemo da smo spremni za velike stvari – kazao je Ragnick.

No dečki se ne moraju brinuti, vruće atmosfere u Maksimiru nažalost neće biti.

>> Dinamo saznao odličnu vijest - u Zagrebu nema opasnog Alana!

Komentara 11

MN
Mar....nac
17:20 06.11.2014.

No dečki se ne moraju brinuti, vruće atmosfere u Maksimiru nažalost neće biti. >>>> Kakve su to ZAGREBACKE novine koje konstantno podbacuju klipove pod noge Dinamu. To vec prelazi sve granice. Ugledajte se na Slobodnu Dalmaciju i navijace Hajduka drugovi zagrepcani.

DU
Deleted user
19:58 06.11.2014.

salzburg je na platnoj listi SDP-a zato hoče uništiti najbolji klub na balkanu kojeg vodi največa hrvatina od hrvata naš jedini i voljeni Mamić

DU
Deleted user
17:41 06.11.2014.

Realno nisam optimist. Onako navijački 3:2 za Dinamo. Jbg. ovi u Splitu imaju atmosferu ,a ne igraju utakmice.. Šta bi mi purgeri polufinale lige prvaka? Ko voli Dinamo doći će i to je to. Ovi koji se premišljaju malo bii navijali malo ne ......niš od toga. Ljubav je slijepa,a Dinamo dobar klub. Kome se ne sviđa neka navija za recimo za Zagreb,HD,Lučko ili nešto drugo tam je sve super. Ili neki pak klub Katolički za koji igraju svećenici......uuuuuu tamo je sve ko po špagi i navijačka skupina se zove Sve Crno na bijelo. Odoh na takmu.Samo Dinamo. Gle čuda neću imati nikakvih problema na ulazu i tako zadnjih 30 godina. hahahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije