Neočekivan zaplet

Rakitić i Iniesta se pobunili: Ne želimo ga u našoj momčadi!

Rakitić i Iniesta
NordPhoto/PIXSELL
25.10.2017.
u 12:44

Anders Iniesta i Ivan Rakitić oduševljeni su pojačanjem iz Kine, Paulinhom, pa smatraju kako im Coutinho nije potreban.

Nedavno je objavljeno kako Barcelona ne odustaje od veznjaka Liverpoola Philippea Coutinha (25) te će ga u zimskom prijelaznom roku ponovno pokušati dovesti. No, čini se kako u svlačionici katalonskog kluba nisu svi oduševljeni idejom o dovođenju Brazilca.

Prema pisanju Diario Goala, Anders Iniesta i Ivan Rakitić oduševljeni su pojačanjem iz Kine, Paulinhom, pa smatraju kako im Coutinho nije potreban. Veznjak kojeg je Barca platila čak 40 milijuna eura u dosadašnjih 11 nastupa prikupio je 372 minute te postigao dva gola uz jednu asistenciju.

Rakitić i Iniesta
1/10

Također, Raketa i Iniesta uvjereni su kako je trojac Sergi Roberto, Denis Suarez i Andre Gomes najbolje dugoročno rješenje za vezni red Barcelone.

Podsjetimo, u ljetnom prijelaznom roku Liverpool je odbio tri Barcine ponude, od kojih je najviša iznosila čak 130 milijuna eura. No, katalonski klub to nije pokolebalo i želi taj transfer ostvariti što prije, a to znači u siječnju jer smatraju da bi nakon SP u Rusiji cijena brazilskog reprezentativca mogla biti mnogo veća. 

Komentara 7

Avatar comandante
comandante
16:15 25.10.2017.

sigurno da Rakitić tamo odredjuje koga će dovesti...

Avatar debela koli
debela koli
13:10 25.10.2017.

Treba ih pitati za Anu Frank.

Avatar southman
southman
13:26 25.10.2017.

hahaham,,,ova dvojica skoro umirovljenika se nadaju da će pored ovih trenutnih možda malo i igrati ali pored Couthinha neće primirisat prve postave !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije