dvije asistencije

Rakitić oduševio protiv Deportiva i zato su mediji Enriqueu poručili ovo...

Ivan Rakitić
Foto: DPA/PIXSELL
18.01.2015.
u 22:45

Vidljivo je da smo složna momčad, ističe Rakitić.

Barcelona je u 19. kolu španjolskog prvenstva slavila u gostima kod Deportiva (4:0). Junak je bio trostruki strijelac Lionel Messi, ali i dvostruki mu asistent Ivan Rakitić.

Hrvatski veznjak oduševio je katalonske medije pa su poručili treneru Luisu Enriqueu da se tijekom večerašnje utakmice mogao uvjeriti da na Rakitića može i mora računati.

- Rakitić je podsjetio na odlične igre s početka sezone. Bio je požrtvovan, trudio se, borio i isticao brzinom na sredini terena - hvale hrvatskog reprezentativca Španjolci i dodaju da je uz Busquetsa i Iniestu davao potrebnu sigurnost u sredini.

 

- Vidljivo je da smo složna momčad. Velika smo i jaka obitelj koja se bori za isti cilj. Svi želimo igrati, to je normalno, ali vjerujemo ideji trenera. Momčad je najvažnija. Danas je bilo lakše jer smo rano zabili prvi gol, a pred nama je teži dio sezone - kazao je Rakitić nakon utakmice.

>>Messi hat-trickom srušio Deportivo, sjajni Rakitić mu dvaput asistirao!

>>Mandžo i Torres prvi puta igrali zajedno, evo kako ih je ocijenio trener Simeone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije