ivan rakitić

Rakitić: Šimić bi donio puno dobroga

'07.11.2011.,Zagreb, - Hrvatski olimpijski odbor(HOO) i Hrvatska udruga Nogometni sindikat(HUNS) potpisali su u sjedistu HOO-a sporazum o suradnji. Sporazum su u nazocnosti predsjednika HUNS-a Daria S
'Goran Jakus/PIXSELL'
18.12.2011.
u 19:57

kao plavi... 
Da, odmah sam se sjetio Dinama. Ali, s Realom se može nadigravati

Madridski je Real protutnjao i Sevillom, na kraju je bilo 6:2 (3:0) za kraljevski klub. Naš reprezentativac u Sevilli Ivan Rakitić odigrao je 70 minuta, jutro poslije teškog poraza rekao nam je:

– Nisam se baš naspavao, san nije dolazio na oči. Nije lako zaspati nakon šestice, posebno kad te proganja spoznaja da baš i nije moralo tako završiti – rekao je Rakitić i objasnio:

– Ne mogu se oteti dojmu da smo u prvom poluvremenu bili bolji, a Real je na odmor otišao s vodstvom 3:0! Imali smo šanse, nismo ih iskoristili, a od Realovih sedam udaraca na gol, čak je šest lopti završilo u našoj mreži. Nismo imali ni sreće – govorio je Rakitić.

Kako komentirate afere u hrvatskom nogometu i najavu Darija Šimića da će pokušati smijeniti Vlatka Markovića?

– Šimić je bio istinska igračka veličina i sigurno pozdravljam njegovo aktivno uključivanje u hrvatski nogomet. Uvjeren sam da bi donio mnogo dobroga, ali isto tako moram reći da, gledajući iz svoje perspektive, nemam baš nikakve zamjerke ni na rad aktualnog vodstva saveza. A podržavam sve akcije koje će pridonijeti boljitku hrvatskog nogometa.

>>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
20:18 18.12.2011.

Ivane bolje ti je nist ne reci nego to sto si reko... Tri dana kasnije citamo da si za smjenjivanje Markovica....

OB
-obrisani-
20:32 18.12.2011.

Rakitić: Šimić bi donio puno dobroga jer govori strane jezike pa bi lakše komunicirao sa mnogim članovima HR nogometne repke..

JA
JackRussell
21:01 18.12.2011.

Sevilla-Real 2-6, čudi me da govna hrvatska novinarska plačenićka nisu se raspisala kako treba smijeniti predsjednika Seville, sve igrače prodati, a posebno kako je utakmica namještena jer ipak kako si netko može dozvoliti da primi šest golova od Reala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije