bundesliga

Rakitić: U Berlin idemo po Ligu prvaka

Ivan Rakitić
AFP
22.04.2010.
u 18:07

Tri utakmice ostale su do kraja njemačkoga nogometnog prvenstva čiju ljestvicu predvodi Bayern s dva boda više u odnosu na Schalke (63-61).

Mali je broj onih koji su spremni sugerirati iznenađenje do kraja sezone i titulu prvaka Bundeslige usmjeriti prema Gelsenkirchenu, međutim, veznjak Schalkea i hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić tvrdi da još uvijek ništa nije gotovo, ali da za njegov sastav postoje i neki drugi ciljevi koji se moraju dohvatiti.

U najavi subotnje utakmice 34. kola, odnosno gostovanja Schalkea kod berlinske Herthe, Rakitić upozorava:

- Ulog je velik za obje momčadi. Oni su u borbi za ostanak u Bundesligi, pa očekujem borbenu utakmicu. Pogled na ljestvicu sugerira da će obje momčadi krenuti po pobjedu. Naš je zadatak pobijediti u svim preostalim utakmicama što nam može donijeti i pomak prema naprijed u poretku. Što god da se dogodi, važno je i da zadržimo drugo mjesto.

Drugo mjesto jamči Schalkeu izravan plasman u Ligu prvaka, a Rakitić, čije riječi prenosi Goal.com, se nada da će ta pozicija biti osigurana već u Berlinu.

- Tri boda iz vikend-dvoboja jamče drugo mjesto. Učinit ćemo sve što možemo kako bismo što je prije moguće i ostvarili planirani cilj - kaže hrvatski nogometaš.

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:50 22.04.2010.

Rakitić ide u Berlin po Ligu Prvaka a u Južno Afriku ide gledati World League sa prijateljima Slovenijom i Srbijom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije