Oporavak u Selcu

Rakitić vježba u moru i pijesku, u srpnju bi mogao trčati

\'16.06.2011. Selce, Ivan Rakitic hrvatski nogometni reprezentativac na oporavku je u klinici Terme Selce kod dr Vlaste Brozicevic. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL\'
Goran Kovacic/PIXSELL
16.06.2011.
u 22:02

Ivan Rakitić već je tjedan dana na rehabilitaciji metatarzalne kosti u Termama Selce.

– Od operacije je prošlo šest tjedana i noga me sve manje boli. Naporno radim, na terapiji sam svakodnevno. Osjećam poboljšanje – rekao je Rakitić

I dr. Vlasta Brozičević zadovoljna je tijekom oporavka:

– Uz fizikalnu terapiju, vježbamo u moru i na pijesku, a baš smo u četvrtak odlučili da Ivan produži boravak u našoj poliklinici do utorka – rekla je dr. Brozičević i naglasila:

– Ivan normalno hoda, bez štaka, koje je ostavio uoči dolaska ovdje. Bude li oporavak tekao bez problema, očekujemo da bi početkom srpnja mogao početi trčati – rekla je dr. Brozičević.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:37 17.06.2011.

Rakitić vježba u moru i pijesku, u srpnju bi mogao trčati uz svoj Švicarski pasoš i pjesme iz Berna i Zuricha..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije