Rakitićev menadžer: Palermo? To su samo špekulacije

Ivan Rakitić
Pixsell
03.11.2009.
u 19:28

Njemački dnevnik Bild u subotu je objavio kako će Schalke zbog financijskih problema prodati velik broj svojih nogometaša, među njima i našeg Ivana Rakitića.

Odmah su se počele pojavljivati razne kombinacije o novim klubovima “otpisanih” nogometaša, a talijanski internetski portal Mediterraneonline je hrvatskog reprezentativca smjestio u Palermo.

No, Rakitićev menadžer Michel Urscheler zasad to ne želi potvrditi.

- Rakitić je igrač za kojeg se zanimaju mnogi klubovi jer igra za reprezentaciju i mlad je. No, s Palermom nismo imali nikakav kontakt, ne znam traži li taj klub igrača Ivanovih karakteristika - rekao je Urscheler za Mediterraneonline.

- Mislim da se u ovom slučaju radi samo o špekulacijama. Ranije se pisalo i o kontaktu s Juventusom, Interom i Barcelonom, ali ništa od toga nije bilo konkretno.

- Rakitić je trenutačno koncentriran samo na Schalke. A ako Palermo nazove i ponudi nešto zanimljivo, možemo razgovarati, ali zasad su to samo špekulacije - zaključio je menadžer hrvatskog veznjaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije