Fantastična asistencija

Rakitiću visoka četvorka, Modrić najbolji kod Reala

Ivan Rakitić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/2
27.03.2014.
u 09:11

"Distribucija lopte hrvatskog veznjaka bila je impresivna. Podijelio je mnogo kvalitetnih lopti po cijelom terenu. Isporučio je i fantastičnu asistenciju za drugi pogodak"

Ivan Rakitić jučer je protiv Reala odigrao fenomenalnu utakmicu. Hrvatski reprezentativac nametnuo se kao vođa Seville, vukao sve konce igre, a o njegovoj asistenciji za pobjednički pogodak još će se dugo pričati. Petom je prebacio Pepea, pretrčao ga, zatim još povukao loptu te odlično podvalio za Baccu koji je bio precizan. Goal.com dao mu je ocjenu četiri, a jedino je dvostruki strijelac Bacca dobio više.

"Distribucija lopte hrvatskog veznjaka bila je impresivna. Podijelio je mnogo kvalitetnih lopti po cijelom terenu. Isporučio je i fantastičnu asistenciju za drugi pogodak", opisao je Goal.com Raketinu igru.

Foto: NPH/Pixsell

Rakitić je tako zasjenio reprezentativnog kolegu Luku Modrića na drugoj strani, iako je i Luka odigrao jako dobru utakmicu. Povezivao je napade Reala, nekoliko puta fantastičnim dodavanjima izbacio svoje suigrače u prilike, ali su oni bili neprecizni. Goal.com dao mu je ocjenu 3.5, a samo su Benzema i Illarramendi dobili iste ocjene, a svi drugi manje.

>>Ancelotti: Real nije zaslužio poraz od Seville

>>Sevilla nakon majstorije Rakitića srušila Real!

Komentara 4

HA
hajduk1966
16:50 27.03.2014.

Standardno dobri kad bi bili u ovakvoj formi i u brazilu

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:43 27.03.2014.

Navijam da ode u Liverpool. Nema bolje zamjene za Gerrarda, a i sa Suarezom bi se dobo slozio.

Avatar TinoM.
TinoM.
18:43 27.03.2014.

Vidi se bratko kako igaju Hrvati!Ima u Brazil da sve rasture!Samo se puno bojim od Dežele!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije