BILO JE SVEGA

Reakcije na bombastično obraćanje iz Splita: 'Tako je, Kale! Sada treba slomiti te ljude...'

Hajduk i Osijek sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
Sime Zelic/PIXSELL
11.09.2024.
u 12:40

Nije dugo trebalo čekati na reakcije navijača po društvenim mrežama. Izvukli smo samo neke ispod naših objava na Facebooku

Nikola Kalinić održao je vatrenu konferenciju za medije u splitskom hotelu Ambasador. Bivši sportski direktor Hajduka izrekao je za neke dosta neugodne, pa i teške rečenice. Kazao je u svojem polusatnom obraćanju, između ostalog, da je predsjednik kluba Ivan Bilić samo pijun Nadzornog odbora, da se ustvari ne zna tko vodi klub, da trener Gennaro Gattuso ne razgovara s Bilićem... Prokazao je aktualno vodstvo Hajduka kao "lažove" koji dižu kredite i pumpaju ljude na temelju lažnog PR-a...

Nije dugo trebalo čekati na reakcije navijača po društvenim mrežama. Izvukli smo samo neke ispod naših objava na Facebooku. Velika većina poklonika Hajduka stala je iza Kalinića u ovome slučaju, a ne treba dvojiti niti u to da će netko reagirati iz Hajduka. Možda o svemu bude riječi na predstavljanju Kalinićeva nasljednika na mjestu sportskog direktora.

"Dosta je zuluma Zadruge i njihovih mafijaša. Hajduk pripada nama, običnim ljudima. Di je Grad Split kao vlasnik? Di su ona dva tutleka? Svi isprid Banovine", stoji u komentaru jednog našeg čitatelja.

"Tako je, Kale! Sada treba slomiti upravni odbor, upravu i sve te klošare što koče Hajduk", piše drugi.

"Ne mogu razumjeti da se dovodi trener koji je financijski za dva broja prevelik za klub, a ni kod najboljeg trenera nemaš garanciju da će biti uspješan" – i to je razmišljanje jednog našeg čitatelja.

Na Hajdukovoj zadnjoj objavi na Facebooku, u kojoj stoji da Kalinić više nije sportski direktor Hajduka, komentari su isključeni, što je prouzročilo novi val negodovanja kod navijača.

– Ovi ljudi koji su trenutačno bili poviše mene nemaju veze ni sa Splitom ni s Hajdukom. Oni će se razbježati, nije ih briga ni za što. Jednostavno mi nisu dozvolili dovođenje nekih igrača. Moram pitati predsjednika, a on tražiti odobrenje Nadzornog odbora. To jako dugo traje, što nema smisla, u nogometu se stvari događaju brzo. Takvo upravljanje klubom nema smisla – smatra donedavni sportski direktor bijelih. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
13:04 11.09.2024.

Udruga "Naš Hajduk" sa svojim mafijašima je najveće zlog koje je zadesilo Hajduk. U to treba poslati USKOK, Državno odjvetništvo, policiju i to dio za narkotike. Sve razbucati!

VI
Vivian
14:11 11.09.2024.

Bio bi red da Mamic preuzme Hajduk !

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
14:12 11.09.2024.

Grad ima najveći udio u hajduku ali Pljucku ne pada na pamet uvesti red u klubu jer mu Naš Hajduk drži orjunaška leđa na izborima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije