Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL NA BERNABEUU

Reakcije svjetskih medija nakon preokreta Reala: 'Katastrofa, navijači tvrde da je namješteno'

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
1/9
09.05.2024.
u 14:37

"To je katastrofa. Navijači tvrde da je Liga prvaka namještena nakon što je Real Madrid protiv Bayerna završio u velikoj kontroverzi jer je Nijemcima poništen gol", piše The Sun.

Real Madrid sinoć je nakon velikog preokreta na Santiago Bernabeuu svladao Bayern s 2:1 i plasirao se u finale Lige prvaka nakon što je prvi susret završio bez pobjednika (2:2). Evo što međunarodni mediji pišu nakon spektakularne utakmice.

"Zeit": "Bez Wembleya. FC Bayern je bio na nekoliko minuta od finala. Onda se pojavio Real Madrid, najveći klub na svijetu. I sudac koji je prerano zazviždao."

"Süddeutsche Zeitung": "Manuel Neuer, mađioničar, nije uspio uhvatiti začaranu loptu. Bayernov vratar dugo utjelovljuje "Bestia Negra" svojim đavolskim paradama, ali onda se dogodila pogreška."

"Welt": "Bayern je doživio dramu kod Real Madrida u polufinalu Lige prvaka. Ljutnja momčadi iz Münchena usmjerena je na suca. Real je dobio poguranac"

"Marca": "Real Madrid ne dopušta pogreške. Dva tjedna se tvrdilo da je Bayern najbliži Real Madridu, a kada je bilo najvažnije, ponosni Bayern je pao na koljena kao i svi drugi protiv Reala kada su se vidjeli u finalu "

"El Pais": "Opet Real Madrid. Opet mrtvac ustaje usred kolektivnog delirija Bernabeua. Madrid se nakon dominantne utakmice našao u zaostatku na semaforu, dok je Bayern, stara europska veličina, jednom nogom bio u finalu. Čarobna sudbina Madrida je neizbježna, čak i ako vidite da dolazi, čak i ako to znate unaprijed."

"El Mundo": "Živio, Cezare Europe: Madrid donosi vladavinu vjere na Wembley. Madrižani nikada ne razmišljaju o porazu, čak ni kada su na konopcima,  kao protiv Bayerna, jer njihov jedini memento mori je pobjeda. "

"The Sun": "To je katastrofa. Navijači tvrde da je Liga prvaka namještena nakon što je Real Madrid protiv Bayerna završio u velikoj kontroverzi jer je Nijemcima poništen gol"

"Daily Mail": "Bayern ljut na suce. Thomas Tuchel je ljut zbog apsolutno katastrofalne odluke koja je Bayern Münchenu uskratila kasno izjednačenje protiv Real Madrida u dramatičnom porazu Lige prvaka."

"The Mirror": "Harryjevo srce je slomljeno. Real Madrid stigao je do još jednog finala Lige prvaka jer je bivša zvijezda Stokea Joselu zabio dva kasna  pogotka za ponovno okupljanje Bellinghama s Dortmundom."

"The Guardian": "Jednostavno smiješno. Jednostavno Real Madrid. Momčad koja je očito vlasnik ovog natjecanja, koja ima magičnu moć nad ovim trofejem kojega se jednostavno ne žele odreći."

Blick”: “Sudački bonus za Real Madrid? Skandalozno suđenje ostavlja Bayern bijesnim.”

"Gazzetta dello Sport": "Real nikad ne umire! Preokret u 91. minuti, idu na Wembley. Bayernov bijes na suce. Uobičajeni Real Madrid i uobičajene europske večeri Ancelottijeve momčadi."

"Tuttosport": "Joselu, kralj jedne noći: Real s još jednim nevjerojatnim povratkom i Ancelotti opet u finalu. Los Blancosi su preokrenuli rezultat protiv Bayerna u posljednjim minutama i slavili 2-1. Real Madrid ne odustaje."

"La Repubblica": "Mističnost Bernabeua može sve, čak i 34-godišnji napadač, koji je posuđen za milijun eura, a ne kupljen za jedan i pol milijun, iz Espanyola, kluba kojemu je prijetilo ispadanje, da popuni mali dio goleme rupe kako bi popunio prazninu koja je ostala iza Benzeminog odlaska u Arabiju.

"Le Equipe": "Besmrtni Real."

"De Telegraaf": "Madrid potpuno preokreće utakmicu u tri minute. Real Madrid ide u finale Lige prvaka nakon ludog finala protiv Bayerna. Liga prvaka ipak neće imati "njemačko" finale. Do 88. minute Bayern je imao šanse za plasman u finale, ali onda je došao Joselu."

 
Ključne riječi

Komentara 1

PR
prajdali100
15:15 09.05.2024.

Od svih naslova izabran je naslov The Sun !? E jeste našli novine.Sve je čisto ko suza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije