zabrinuo navijače

Real bez objašnjenja izostavio Modrića za LP: Španjolci otkrili zašto ne igra hrvatski kapetan

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona
SUSANA VERA/REUTERS
24.10.2022.
u 11:42

Štura objava marketinške službe Reala upalila je alarm među navijačkim pukom Realam, ali španjolski novinari otkrili su kakva je situacija.

Europski prvak Real sutra gostuje kod RB Leipziga, ali u sastavu neće biti hrvatskog kapetana Luke Modrića. 

Španjolski velikan je objavio kako je Luka u zadnji trenutak otpao s liste putnika za Njemačku, ali nije davao nikakvo dodatno pojašnjenje. 

Te informacije su zabrinule sve pristaše Reala i mnogi su smatrali kako je riječ o nekoj težoj ozljedi, ali španjolski novinari su riješili misterij. 

 

 

Španjolski novinari doznaju da je Modrić na posljednjem treningu imao problema s aduktorom, ali da nije riječ o nekoj ozbiljnijoj ozljedi.

Modrić neće igrati iz sigurnosnih razloga, a španjolski izvori objašnjavaju kako ga je Carlo Ancelotti odlučio poštedjeti ozljede uoči Svjetskog prvenstva koje počinje za manje od mjesec dana.

Ne treba ni govoriti kakav bi to bio udarac za ambicije vatrenih i izbornika Dalića koji je otvorio dušu trenerski portal, više o tome OVDJE

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte: Ovo što radi Luka Modrić je nevjerojatno, a uskoro će napuniti 37 godina

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije