Vrhunski igrač, ali...

'Real će prodati Balea! Pa u dvije godine nije naučio jezik, niti se prilagodio'

Gareth Bale
Foto: Reuters/PIXSELL
14.05.2015.
u 15:40

Bale se dosta teško prilagođava karakteru momčadi Reala, on bi želio imati status Ronalda, ali on nije Ronaldo

Jedini hrvatski trener u Italiji Nenad Bjelica u kolumni za Goal.com govori kako je Italijom zavladala euforija te kako publika sada više voli Juventus nego prije 15-ak godina. I koliko je Real jači s Modrićem 

Juventus je zasluženo prošao, a malo me iznenadio način na koji su igrali uzvrat: nisam očekivao da će biti tako ofenzivni, da će Allegri na Bernabeu izvesti sastav 4-4-2 s rombom u sredini, što znači da je imao trojicu ofenzivnih igrača. I vezni red u kojem su praktički svi kreativci. To za Juve i bilo koju talijansku momčad nije uobičajeno. Nisam očekivao da će napadati, biti agresivni, očekivao sam petoricu u liniji otraga i momčad koja će se braniti. Da, lako moguće da je Allegri iznenadio i Ancelottija. 

Bale se dosta teško prilagođava karakteru momčadi Reala, on bi želio imati status Ronalda, ali on nije Ronaldo. Vrhunski je igrač, ali nije CR. Izgleda mi kao da nije sve perfektno u odnosima ondje i Baleove igre nisu na nivou. Mislim da će ga Real prodati! Može dobiti dobru cijenu, u Engleskoj uvijek može dobiti i više od sto milijuna recimo od Manchestera, dok će Real gledati igrača koji će se karakterno brže uklopiti. Pa Bale je ondje dvije godine i ne govori španjolski!? A Španjolci vole igrače koji se uklope u sredinu u koju dođu. 

Nenad Bjelica istaknuo je i kako 30 milijuna eura nije mnogo za Moratu te otkriva koliko je Real bolji s Modrićem i zašto Talijani sada više vole Juventus nego prije 15-ak godina, a to pročitajte u Heineken kutku na Goal.com/hr

>>Real nije igrao najbolje što može, a sve zbog Luke Modrića!

>>Drama zvijezde Reala: Navijači ga dočekali ispred stadiona!

Komentara 9

BO
bojnik
18:51 14.05.2015.

Nije naucio jezik? Pa nije za ocekivati da ce superioran Britanac uciti neki manje vrijedan jezik, kad on govori jezik bijelog covjeka! Pa niti jedan drugi "jezik" ne prakticira speleton, taj neoborivi dokaz anglo superiornosti, zar ne.

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
16:29 14.05.2015.

Eeeeee....da su u Madridu pametni bili bi kupili Slovenca Janeza Krampla..momak je čudo od igrača ...budući Messi ..samo na kvadrat bolji!!!!S njim će Slovenija na čelu u sljedečih desetak godina biti broj jedan u stolnom nogometu!

Avatar patkovic
patkovic
17:24 14.05.2015.

bale je po meni bolji i prefinjeniji igrač od ronalda koji je ljigavog karaktera i antipatičan , njegova igra je efikasna zbog brzine i snage ali i ružna za gledat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije