euroliga

Real favorit, novi naslov Vujčićeva Makabija bio bi čudo

makabi
Foto: Reuters/PIXSELL
16.10.2014.
u 12:00

Prethodna tri prvaka Olympiacos (11), Makabi (17) i Panathinaikos (17) nalaze se na petom, šestom i sedmom mjestu liste izglednika

Tri posljednja izdanja Eurolige dobila su tri neočekivana pobjednika. Dvaput je iz drugog plana slavio Olympiacos, a kada se pomislilo da je košarkaškim čudima došao kraj, naslova se 2014. domogao Makabi s pobjedama nad CSKA-om i moćnim Realom koji je izvisio u drugom euroligaškom finalu zaredom.

Dakle, ni ovaj put ne bi bilo pametno reći da će prvak biti netko između favorita na papiru, a to su po sastavima i kladioničarima Real (koeficijent 3), Barcelona (5), CSKA (7) ili Fenerbahçe (8).

Prethodna tri prvaka Olympiacos (11), Makabi (17) i Panathinaikos (17) nalaze se na petom, šestom i sedmom mjestu liste izglednika. Šarićev Efes stavljen je na osmo mjesto (19), dok je Perasovićeva Valencia (s koeficijentom 25) na 10. mjestu.

Raspored prvog kola Eurolige (četvrtak, petak) – skupina A: Efes – Unics, Njižni Novgorod – Sassari, Real – Žalgiris; skupina B: Makabi – Limoges, Alba – CSKA; skupina C: Panathinaikos – Turow, Fenerbahçe – Armani, Barcelona – Bayern; skupina D: Laboral – Neptunas, C. zvezda – Galatasaray, Valencia – Olympiacos.

>>Repeša protiv kluba koji ga je 'potkopao' usred sezone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije