ČOVJEK OD RIJEČI

Real Madrid ipak ne može sve kupiti - Benitez ih dvaput odbijao!

Rafa Benitez
AFP
08.09.2014.
u 12:48

- Rafa je baš tada obnovio ugovor s Liverpoolom i čovjek je od riječi, pa je odbio ponudu svog voljenog Reala iako je to bila najizdašnija i najizazovnija ponuda koju je ikad dobio - rekao je španjolski menadžer Manuel Garcia Quilon.

Trener Napolija Rafael Benitez je dokaz da ipak ne žele baš svi u Real Madrid. Naime, španjolski stručnjak odbio ih je u dva navrata!

- Rafa je dvije godine zaredom imao šansu voditi Real. Primili smo vrlo zanimljivu ponudu kraljevskog kluba prije pet godina i godinu prije toga. Florentino Perez čak je osobno doletio u Englesku da ga pokuša uvjeriti da dođe - španjolski menadžer Manuel Garcia Quilon i nastavio:

- Bezuspješno je pokušavao i Rafinu ženu Montse uvjeriti da prati svoga muža u tu novu avanturu. No, Rafa je baš tada obnovio ugovor s Liverpoolom i čovjek je od riječi, pa je odbio ponudu svog voljenog Reala iako je to bila najizdašnija i najizazovnija ponuda koju je ikad dobio.

>> Benitez: Odlazim iz Chelseaja, a svi znamo tko će biti novi trener

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije