Bilbao SLAVIO 1:0

Real novim kiksom otvorio put Barceloni do prvog mjesta

Real Bilbao
Foto: Reuters
07.03.2015.
u 19:57

Katalonci imaju dva boda manje, no sutra kod kuće igraju s Rayo Vallecanom.

Novi kiks Real Madrida. Kraljevski klub izgubio je na gostovanju kod Athletic Bilbaa u 26. kolu Primere što mu je bio drugi poraz u posljednjih pet prvenstvenih utakmica.

Athletic je slavio s 1:0. Jedini gol na susretu postigao je Aduriz koji je u 26. minuti lijepo zabio glavom na asistenciju Rica. Statistiku utakmice pogledajte ovdje.

Baskijski klub posljednji je put svladao Real 2010., a zanimljivo i da je taj susret na San Mamesu završio 1:0.

Real je novim porazom otvorio put Barceloni do prvog mjesta. Katalonci imaju dva boda manje, no sutra kod kuće igraju s Rayo Vallecanom.

>> Modrić: Ponosan sam što sam dio ove slavne povijesti

Komentara 2

RE
registriran
20:41 07.03.2015.

Agur Euskari :-)

MG
mgodek2
23:31 07.03.2015.

Barcelona je stalno darivana, ali druga je stvar što se ona tim darovima nezna okoristiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije