STADION ĆE BITI PUN

Real objavio kada će službeno predstaviti Mbappea, navijači strahuju zbog jednog detalja

Euro 2024 - Semi Final - Spain v France
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
1/2
10.07.2024.
u 15:21

Španjolski mediji pišu da će se Mbappe priključiti treninzima Reala početkom kolovoza, nakon odmora poslije naporne sezone

Francuska nogometna reprezentacija eliminirana je s Europskog prvenstva. Nakon polufinalnog poraza od Španjolske (2:1) postalo je jasno da aktualni svjetski doprvaci ne mogu doći do titule europskog prvaka. Osim zbog slavlja Španjolske, u Madridu, posebice onom dijelu koji navija za Real, mogu biti sretni i zbog skorog dolaska Kyliana Mbappea u redove kraljevskog kluba.

Iz Reala su već pozvali navijače i sve zainteresirane na predstavljanje francuskog superstara. Poznato je, Real će na Santiago Bernabeuu predstaviti svog novog igrača idućeg utorka, 16. srpnja od podneva. Očekuje se pun stadion i spektakularan doček za toliko dugo čekano pojačanje iz PSG-a.

Istoga dana, ali od jutra, Mbappe će biti podvrgnut detaljnim liječničkim pregledima u Realovoj klinici. Klupski će se liječnici iz prve ruke tada uvjeriti u stanje njegova nosa kojeg je ozlijedio na Euru, a taj problem muči i navijače. Mbappe je naime, nakon utakmice protiv Austrije morao igrati sa zaštitnom maksom koju doduše nije nosio za vrijeme polufinala sa Španjolskom.

Španjolski mediji pišu da će se Mbappe priključiti treninzima Reala početkom kolovoza, nakon odmora poslije naporne sezone. Poznato je da neće nastupiti na Olimpijskim igrama, iako je bio želja izbornika Thierryja Henryja, čak i francuskog premijera Macrona koji ga je bio javno pozvao da zaigra za olimpijsku reprezentaciju u Parizu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije