Uoči Clasica

Real poručio Kovačiću da ga ne treba, Modrić na treningu dočekao legendu kluba

Modrić, Raul
Foto: Youtube Screenshot
1/5
31.03.2016.
u 17:50

Današnji trening Reala koji se priprema za subotnji ogled s Barcelonom prekinuo je dolazak klupske legende Raula Gonzaleza.

Posljednjih dana pojavile su se informacije kako su Tottenham, Sevilla i Milan zainteresirani za hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, a talijanski list Corriere Dello Sport objavio je kako su čelnici Reala našem veznjaku poručili da može potražiti novi klub.

Momčad kraljevskog kluba ovog ljeta trebala bi doživjeti velike promjene, a među onima na koje trener Zinedine Zidane ne računa jest i Kovačić. Vidljivo je to i iz slabe minutaže koju Kova ima kod Francuza – u 10 utakmica proveo je u igri samo 336 minuta.

A današnji trening Reala, koji se priprema za subotnji ogled s Barcelonom, prekinuo je dolazak klupske legende Raula Gonzaleza. Bivši kapetan pozdravio se sa zvijezdama kraljevskog kluba, između ostalih i s Lukom Modrićem, srdačno ga zagrlivši.

 

Dolazak napadača koji je u 550 utakmica u Primeri za Real zabio 228 pogodaka sigurno je dodatno motivirao Zidaneove igrače uoči Clasica.

>>Realovci se čude Čačiću: Modrić nije dobio predah, a El Clasico je pred vratima

Komentara 14

TU
tukinjo
19:27 31.03.2016.

Kova zelim ti sudbinu Snaijdera ili Robbena..

HR
hrvatin
20:04 31.03.2016.

Da je raul 20 godina mladji i da zaigra nebi im pomoglo protiv Barcelone,a koliko je realovo vodstvo mudro pri kupovini igraca,vidi se po tome sto su potrosili milijardu i pol eura na luzere od kojih je Kovacic svih bolji.Jedina dobra kupovina im je bio Bale koji se izgubio u ozljedama i sjeni bolesnog egocentrika ronalda koji sam za sebe govori da je najbolji igrac svijeta,haha.

Avatar zeljko_mo
zeljko_mo
18:36 31.03.2016.

Jese godinama dobiva prilike na kapaljku pa ga ne prodavaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije