OPTIMIZAM

Redknapp: Čuvajte nas se!

'Manager of Tottenham Hotspur Harry Redknapp  gestures  during an English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane in London,  England, on October 2, 2011
'IAN KINGTON'
04.01.2012.
u 16:42

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp ipak vjeruje u prvenstveni naslov. Spursi su treći sa 42 boda i utakmicom manje, a vodeći City 48.

Komentara 2

CR
Cromaniac
19:09 04.01.2012.

Trenutno zaista igraju vrlo lijep nogomet, ali pitanje je mogu li održati kontinuitet kao npr. Manchester City, koji na svakoj poziciji ima dva vrhunska igrača i jednu rezervu.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:55 05.01.2012.

pitanje je koliko mogu izdrzati. harry jako malo rotira igrace i pitanje je kako ce izgledati na kraju sezone,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije