Krvnički nasrtaj na nogu

Redknapp: Luka je imao veliku sreću, Cattermole ga je mogao slomiti

modrić
Pixsell
10.11.2010.
u 11:25

Naš Luka Modrić, vezni igrač Tottenhama, imao je veliku sreću što mu nije slomljena noga nakon brutalnog starta veznjaka Sunderlanda Lee Cattermolea u premijerligaškoj utakmici (1:1) koja je u utorak igrana na White Hart Laneu

Dan nakon krvničkog starta hrvatski se reprezentativac požalio na bol u potkoljenici. Za taj neoprezan start Cattermole je dobio samo žuti karton od suca od Howarda Webba. Svi smatraju da je ta kazna bila preblaga.

- Trebao je dobiti crveni karton. Iako me boli, sve je u redu. Nadam se da ću u subotu igrati protiv Blackburna - rekao je Luka, koji je stisnuo zube i nastavio igrati.

Tottenhamov menadžer Harry Redknapp bio je ljut na suca što nije oštrije kaznio Sunderlandova veznog igrača.

- To je bio previše oštar start koji je Luki mogao slomiti nogu. Loše je izgledalo, pogotovo kada sam pogledao snimku. Luka je imao sreću što mu nije slomio nogu. Sada ima grozan ožiljak. Iskreno mogu reći, Luka je imao veliku, veliku sreću - s mnogo olakšanja podvukao je Harry Redknapp.

 

Komentara 5

Avatar klimavi
klimavi
13:04 10.11.2010.

EUjanez=seljačina balkanska jalna slovenska

Avatar Idler 3
Idler 3
13:24 10.11.2010.

Luka...ajd se i ti sam raspitaj za ono u Barci...drukčija je liga, drukčiji nogomet...a i nebuš bil opterećen ulogom glavne zvijezde ili kapetana ekipe !!!

OB
-obrisani-
11:59 10.11.2010.

Redknapp: Luka je imao veliku sreću, da nije sjedio doma i trčao po onim neravnim terenima na World Cupu u JAR-u pitanje šta je sve mogao slomiti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije