LONDONSKI DERBI

Redknapp: Pobijedimo li Chelsea, to će biti prekretnica u osvajanju naslova

\'30.04.2011, Stamford Bridge, London, ENG, PL, FC Chelsea vs Tottenham Hotspur, im Bild Tottenham\'s Gareth Bale and Frank Lampard of Chelsea     during Chelsea Fc  vs Tottenham fc for the EPL at Sta
Pixsell
22.12.2011.
u 12:21

Modrić najviše motiviran u večerašnjem dvoboju Tottenhama i Chelseaja na White Hart Laneu.

Derbi 17. kola engleske lige večeras na White Hart Laneu (21, Sporklub) igraju Tottenham i Chelsea. Spursi, koji su od posljednjih 13 utakmica izgubili samo jednu, ovaj dvoboj označuju kao prekretnicu u borbi za naslov.

Chelsea čeka šest godina

– Pobjeda će mojim igračima dati vjeru da možemo osvojiti prvenstvo. Konačno imamo i jaku klupu, a ne samo prvu jedanaestorku, što je presudno za borbu sa Cityjem, Unitedom i Chelseajem – smatra trener Tottenhama Harry Redknapp.

Inače, momčad sa Stamford Bridgea nije slavila kod gradskog rivala posljednjih šest sezona. Zbog ozljeda za utakmicu je upitan Chelseajev stoper Terry te lijevo krilo Tottenhama Gareth Bale.

Niki klupa, Čarliju tribina

Igrom Spursa dirigirat će Luka Modrić, koji će sigurno imati dodatni motiv dokazati se protiv kluba koji ga je silno želio dovesti ovoga ljeta. Niko Kranjčar bit će na klupi, a Vedran Ćorluka na tribini. Harry Redknapp očito na Čarlija više ne računa, odlučio ga je prodati u zimskom roku. Talijanski mediji jučer su potvrdili da je jako blizu razmjena za Boriella, napadača Rome.

Vodstvo Liverpoola jučer je pak uložilo oštar prosvjed Engleskom nogometnom savezu. Istaknuli su da je kazna od osam utakmica za njihova napadača Luisa Suareza sramotna.

– Optužili su Suareza samo na osnovi Evrina iskaza. Ispada da je Luis najveći rasist u povijesti nogometa. A to uopće nije istina. U ključnom dijelu sezone uzeli su nam najboljeg igrača – rekao je trener Liverpoola Kenny Dalglish.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije