MERCATO U LONDONU

Redknapp prodaje Ćorluku West Hamu u ''bescijenje''

\'Vedran Corluka, Tottenham Hotspur  Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
06.01.2012.
u 12:21

Spursi su našeg braniča iz Cityja doveli za gotovo 14 milijuna eura, a sad su odlučni rješiti ga se za ''siću'' .

Menadžeru Tottenhama Harryju Redknappu u ovom je prijelaznom roku potrebno 12 milijuna funti za pojačanja, a da bi ih namaknuo odlučio je žrtvovati četvoricu svojih igrača.

Radi se o Stevenu Pienaaru, Sebastienu Bassongu te o našem dvojcu Niki Krajnčaru i Vedranu Ćorluki. Redknapp je ''zagrizao''  za Blackburnove stopera Christophera Sambu (27) i napadača Davida Hollieta (21). S njima je odlučio loviti engleski naslov pa će postojeći kadar prodavati po prilično diskontnim cijenama.

Kako piše engleski Mirror, u četvrtak su se vodili razgovori na relaciji između Spursa i West Hama oko prelaska Ćorluke, a našeg su braniča spremni pustiti za samo milijun i pol funti! Podsjetimo, kada su ga prije četiri godine dovodili iz Manchester Cityja iskeširali su 14 milijuna, a iako Čarli ima ugovor do ljeta 2014. odlučni su rješiti ga se.

Mimo ''otočkih'' transfera, Redknapp je dobio dozvolu od predsjednika Levyja za dovođenje za 22-godišnjega veznjaka Santosa i brazilske reprezentacije, Paula Henriquea Gansa za kojeg će morati platiti barem 15 milijuna funti.

Komentara 16

VI
virovitica
12:36 06.01.2012.

KAKAV NOVINAR!!! Prvo Tottenham je Ćorluku kupio od Man City-a a ne od Dinama. Drugo čini mi se da se ovaj novinar još nije otrijeznio od Dočeka. ha ha :D

99
99999
12:48 06.01.2012.

Interesantno, da ja kojeg totalno iritira dinamo i nisam dinamovac, da sam odmah primjetio u naslovu totalnu nebulozu i prije nego što sam otvorio članak. Bitno je da sav taj novinarski talog zna sve o mamiću, kada prdne, koje boje je govno koje je israo, kada mu na kurcu izraste nokat. Ali da je Tottenham kupio Ćorluku iz Man Citya nemaju blage veze, ni autor članka, a urednik sportske rubrike. Ova država je prepuna nekompetentnih ljudi na svim razinama društva i u svim profesijama. Da čovjek crkne od muke.

DW
dr_who
13:57 06.01.2012.

krojf ne n***e, ovi kvazinovinari mogu promijeniti text, nije ti ovo tiskano izdanje :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije