HARRY NAKON USPJEHA

Redknapp: S Lukom ćemo igrati drukčije

Harry Redknapp
Reuters
08.11.2009.
u 09:12

Nogometaši Tottenhama u subotnjem su dvoboju 12. kola Premiershipa slavili protiv Sunderlanda 2:0 pobjedu na White Hart Laneu, ali do nje su došli na pomalo sretan način.

Naime, Sunderland je dobar dio utakmice bio bolja momčad na travnjaku, a valja reći da je u 52. minuti propustio realizirati i jedanaesterac, točnije udarac bivšeg igrača Spursa Darrena Benta s bijele točke obranio je Heurelho Gomes.

- Da su zabili jedanaesterac, s obzirom na to koliko su prilika stvarali, lako su mogli i pobijediti. Ali Gomes je sjajno obranio u tri ili četiri navrata, uključujući i jedanaesterac, pa smo imali sreće što je on bio na vrhunskoj razini. Ali to je tako u nogometu, ponekad igrate sjajno i ne osvojite ni boda, a mi smo ih sada osvojili tri. Na kraju moram reći da sam oduševljen rezultatom – izjavio je Redknapp.

Tottenham je pobjedom skočio na četvrto mjesto na ljestvici ispred Manchester Cityja, a Redknapp smatra da se momčad može zadržati u samom vrhu i do kraja sezone.

- Manchester City i Aston Villa će stalno biti tu negdje. Mislim da smo i mi jaki kandidati za sam vrh. Uskoro nam se trebaju vratiti Lennon i Modrić, i kada se oni vrate sigurno ćemo ponovo igrati drukčije – zaključio je Tottenhamov strateg.

Modrić je slomio fibulu desne potkoljenice krajem kolovoza u premierligaškom susretu Tottenhama i Birminghama, nakon jednog grubog starta Leeja Bowyera, te otad nije nastupio. Hrvatski je veznjak započeo s individualnim treninzima, ali se još nije priključio ostatku momčadi.

Prema nekim procjenama Modrić bi se mogao vratiti u kadar Spursa do 22. studenog kada je na rasporedu utakmica 13. kola Premiershipa protiv Wigana na White Hart Laneu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije