Tottenham

Redknapp: Teško će Luka ostati hladan na novac Man. Cityja

modrić redknapp
Reuters/Pixsell
31.03.2012.
u 23:30

Iskusni menadžer Tottenhama svjestan je kako se njegov klub ne može natjecati sa Cityjem kad je riječ o plaćama igrača.

Ljeto i ljetni prijelazni rok još su daleko, ali već se situacija oko najboljeg hrvatskog nogometaša Luke Modrića - zakuhava. Ulja na vatru dodao je i sam menadžer Tottenhama Harry Redknapp.

- Samo Luka zna što će napraviti sa svojim životom. Ali, kad vam netko ponudi 200.000 funta tjedno, ne možete ostati hladni - smatra iskusni trener znajući da Građani, koji su u vlasništvu šeika, kao od šale mogu učetverostručiti plaću hrvatskom veznjaku koji, tvrde engleski mediji, u Spursima prima oko 50.000 funta tjedno.

No, klub s White Hart Lanea ima drugi adut u rukavu - ugovor s Modrićem do lipnja 2016., pa lako može odbiti svaki zainteresirani klub.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije