VJERUJE U MOMČAD

Redknapp: Tottenham je vrijedan Lige prvaka

Harry Redknapp
Reuters
01.12.2009.
u 14:45

Harry Redknapp, trener londonskog Tottenhama, svakim sljedećim danom sve više vjeruje u svoje igrače i njihove limite u ovoj sezoni.

- Na nevjerojatan način dominirali smo protiv Aston Ville u drugom poluvremenu, ma u cijeloj utakmici. Tako nešto sam dosad vidio tek od Manchester Uniteda ili Chelseaja ili Liverpoola. To mi daje nadu za moju momčad - rekao je Redknapp i nastavio:

- Nije lako ugurati se među "veliku četvorku" engleskog nogometa. Manchester United, Arsenal, Liverpool i Chelsea su institucije i gotovo da imaju pretplatu na vrh. No, igrama smo zaslužili da budemo blizu tom kvartetu i naporno radimo svaki dan da dođemo uz bok njima.

Redknapp je ipak jako optimističan glede nastavka sezone.

- Tottenham zaslužuje ulazak u Ligu prvaka. Iako imamo dosta problema s ozljedama, mi odolijevamo svemu i ne smanjujemo intenzitet naših igara. Iskreno, čak mislim da smo u konstantnom usponu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije