ENGLESKI MEDIJI

Redknapp želi Matea Kovačića u Tottenhamu

Matej Kovačić (1)
Antonio Bronić/Pixsell
20.10.2010.
u 20:12

Mateo Kovačić, velika nada Dinama, već je privukao interes stranih klubova.

Jedan je engleski internetski portal plasirao informaciju, koju ipak treba uzeti s rezervom, da je 16-godišnji Dinamov vezist Mateo Kovačić na meti Tottenhama te da bi ga Harry Redknapp želio što prije vidjeti na White Hart Laneu.

Englezi pišu da je riječ o talentu kojega nazivaju hrvatskim Messijem te da Dinamov odštetni zahtjev za njega ne bi bio manji od 10 milijuna funta. Kovačić još nije odigrao ni minute za seniore, a nije ni na najširem popisu Dinamovih igrača za eventualnu prodaju.

Komentara 5

AN
Andreeejjj
20:39 20.10.2010.

Volimo ili ne vo limo Mamića, pravi je u odabiru igraća! I to onih, koje on nadje, medjutim njegovi skauti nemaju pojma o pravim igraćima, na žalost! slovenca /HRVAT) Josip Iličića gledali su 10 puta i nisu ga uzeli a vidite sta radi taj velemajstor u Italiji u primeri? Od 5 tekmi 4 gola i to koja i kome: Interu, Juventusu, fiorentini, Bologni...več ga jure najjaći klubovi Italije!

LU
lukavg
21:43 20.10.2010.

Što god mi mislili o Maminju činjenica je da on čuva bisere poput ovog dečka i pretvara ih u velike igrače. Ovaj mali će se jačati u Dinamu i kada napuni 21-22 godine ako postane dobar igrač maminjo će na njemu zaraditi ogromnu lovu, a dotada će malac rasturati u dinamu (naravno, strogo hipotetski). Prodati ga sada bi bila velika šteta za klub jer je zarada nikakva, a mislim da je i za klinca bolje da povremeno počne dobivati priliku protiv slabijih klubova u hnlu nego da trenira s tottenhamovom ž momčadi.

ST
strahovlad
22:39 20.10.2010.

koji ste vi foteljaški novinarčići, piskarala, kopipejsteri, dođete ujutro na poslek, popijete kavicu, provjerite što konkurencija piše pa iskopirate njihove vijesti, http://www.tportal.hr/sport/TcomPrvaHNL/92096/I-Tottenham-lovi-hrvatskog-Messija.html a konkurencija vam vijesti pobere od potpunih anonimaca, običnih forumaša sa najboljeg sportskog foruma u hrvatskoj, sportneta: http://www.hrsport.net/SportnetKlub/Tema.aspx?pID=2098174#poruka20981748174 dakle pogledajte kada je lynx objavio post, jučer u 19:37 dakle cijelih 24 sata prije vas kopipejstera jadnih. sramite se, na što ste spali, hrvatski \"novinari\", piskarala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije