tottenham

Redknappu uspješno operirano srce, vraća se za dva dana

'Tottenham Hotspur\'s manager Harry Redknapp reacts before their Champions League soccer match against AC Milan at White Hart Lane in London March 9, 2011.    REUTERS/Dylan Martinez (BRITAIN - Tags: S
'DYLAN MARTINEZ'
02.11.2011.
u 18:15

Harry Redknapp bio je u srijedu na operaciji srca. Riječ je o manjem zahvatu.

– Trebalo je odblokirati koronarnu arteriju, ugradili smo mu dvije elektrode, a očekujemo da će iz bolnice izaći za 48 sati – kazali su u Tottenhamu.

Igrači Spursa nisu znali za njegov problem jer ih nije želio opterećivati prije utakmice Europske lige gdje u četvrtak gostuju kod Rubina iz Kazana.

Kad se momčad vrati s gostovanja, dočekat će ih trener.

– Presretan sam što je prošlo uspješno. Znajući Harryja, on će učiniti sve da požuri oporavak, da se odmah vrati na posao – komentirao je šef Tottenhama Daniel Levy.

Ključne riječi

Komentara 2

CL
ClinOr
19:00 02.11.2011.

Novinarčiću, prije lošeg prijevoda malo prouči materiju.

BO
bomba
01:25 03.11.2011.

Nije on prevodio već uključio automatcko prevođenje gdje pola riječi nema smisla sa rečenim a onda je on pokušao od toga povezati niti pa nama priuštiti njegovo zadovoljstvo o močnosti snalaženja na računaru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije