PUN POGODAK

Regionalni mediji raspisali se o Dinamovom supertalentu: 'Taj dečko će u Zagreb dovući bogatstvo'

Europa Conference League - Round of 16 - First Leg - GNK Dinamo Zagreb v PAOK
Foto: Antonio Bronic/REUTERS
1/4
17.10.2024.
u 19:25

Po nekim napisima sprema mu se i novi ugovor u Dinamu, onaj po kojem će mu se značajno popraviti primanja i dodatno učvrstiti status u momčadi

Sjajnu utakmicu odigrao je ovoga tjedna Petar Sučić za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Golom i asistencijom okrunio je za njega magičnu noć u Varšavi, i to na dvoboju u kojem je po prvi puta za vatrene istrčao u početnih 11. Dvije krasne akcije koje je izmijenio s Martinom Baturinom, klupskim i reprezentativnim suigračem bile su "highlightsi" varšavske noći. Sučić je time na još jedan način opravdao veliko povjerenje koje u njega ima izbornik Zlatko Dalić, ali i treneri koji su ga do sada vodili u Dinamu.

Sučić je ovoga ljeta imao višemilijunsku ponudu iz Italije koju su na Maksimiru odbili. Jasno, hazarderski je to potez, ali kako stvari stoje, potez koji će se itekako isplatiti. Tih devet milijuna eura za njega bilo je premalo, u Zagrebu su znali kakav je to igrač, spreman za još više ponude i veće dosege. Po nekim napisima sprema mu se i novi ugovor u Dinamu, onaj po kojem će mu se značajno popraviti primanja i dodatno učvrstiti status u momčadi.

FOTO Ovo su najbolji strijelci Hrvatske u povijesti: Znate li tko je na vrhu i tko je tu od aktivnih vatrenih?

Europa Conference League - Round of 16 - First Leg - GNK Dinamo Zagreb v PAOK
1/13

O 20-godišnjaku rodom iz Livna pišu i u njegovoj rodnoj Bosni i Hercegovini. Portal Sportsport.ba navodi kako će za Sučića uskoro sasvim sigurno stići još bolja ponuda te kako će u Zagrebu za njega dobiti bogatstvo.

- Poznata je priča da je Sučić igrao za omladinske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Upisao je 16 nastupa za U19 selekciju i osam nastupa za U21 selekciju naše zemlje - piše tiražni bosanskohercegovački medij. 

Sučić je ove godine odabrao igrati za Hrvatsku za koju je već upisao četiri nastupa, a ne treba dvojiti u to da će se brojka do kraja 2024. i dodatno povećati. Vatrene u studenom očekuju ogledi protiv Škotske i Portugala u Ligi nacija, a Sučić će zasigurno i u njima participirati. Ove je sezone za Dinamo odigrao 11 utakmica i zabio jedan pogodak uz dvije asistencije. Transfermarkt ga trenutno procjenjuje na tek tri milijuna eura, ali za njega bi u Maksimir uskoro mogla sletjeti i višestruko veća ponuda.

Komentara 3

PE
Pentagon
20:17 17.10.2024.

Region. A što kaže region?

OS
osijek68
19:52 17.10.2024.

A mogao je igrati za BiH i ulaziti zadnjih 5 minuta umjesto Hadzimuhamedovica. Ne zna sta je propustio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije