LAZIO

Reja: Mauro Zarate prerijetko dodaje

Edoardo Reja
Nino Strmotić
16.02.2010.
u 17:53

Novi trener Lazija i donedavni strateg splitskog Hajduka, Edy Reja, volio bi početi mijenjati navike svojim nogometašima, za početak 22-godišnjem Argentincu Mauru Zarateu.

- Mauro mora početi igrati za momčad, ne samo za sebe - izjavio je Reja nakon što je Rimljane u svom debiju doveo do pobjede rezultatom 2:0 kod Parme u nedjeljnom dvoboju 24. kola Serije A.

- On je sjajan igrač, ali malo me previše podsjeća na Ezequiela Lavezzija. Obojica nemaju običaj često dodavati loptu. Mauro jednostavno mora više sudjelovati u igri i više raditi za momčad.

Argentinac je u Parmi zabio nakon što je ušao s klupe za konačnih 2-0. Bio je to njegov tek treći ovosezonski pogodak u 22 prvenstvene utakmice.

- Čim bude bolje surađivao sa suigračima, njegov će se golgeterski učinak popraviti - dodao je Reja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije