Glavni kandidat

Reja potvrdio: Zvali su me iz Hajduka, razmislit ću...

Edoardo Reja
Ivo Čagalj/PIXSELL
06.02.2015.
u 21:55

Reja je bio na klupi Hajduka u sezoni 2009./10., ali je odradio samo prvi dio sezone. U Hajduku se zadržao šest mjeseci i 20 dana, a klupu je napustio već u veljači i otišao u Lazio

Edoardo Reja (69) jedan je od glavnih kandidata za trenera Hajduka. Talijanski strateg mogao bi naslijediti Igora Tudora, koji mu je bio pomoćnik u prvom mandatu na splitskoj klupi. Da se nešto po tom pitanju događa potvrdio je i sam Reja talijanskim medijima.

- Povratak u Hajduk? Istina je, zvali su me, počeo je Reja za TuttoMercatoWeb.com. i dodao:

- Dobio sam ponudu, moram razmisliti o njoj i onda odlučiti. Odgovor ću dati sljedeći tjedan.

Reja je bio na klupi Hajduka u sezoni 2009./10., ali je odradio samo prvi dio sezone. U Hajduku se zadržao šest mjeseci i 20 dana, a klupu je napustio već u veljači i otišao u Lazio. Iako je Hajduk ostavio na sedmom mjestu, za njega su pričali da je odličan trener i veliki radnik.

>>Napokon se oglasio i Igor Tudor, evo što on kaže!

Komentara 3

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
08:41 07.02.2015.

Zvali su me iz Hajduka, razmislit će ima li smisla da se eksponira i blamira u balkanskoj ligi i klubu koji se bori za treče mjesto u tom skromnom milijeju.

MR
mrki69tua
08:33 07.02.2015.

Nije problem u treneru jer tu ne bi pomogao ni Mourinho, problem je u ograničenom igračkom kadru i skromnim mogućnostima kluba za prevelika očekivanja većinom nerazumnih navijača. Hajdukova realnost je 3-5 mjesto u ligi, a to mnogi ne mogu i ne žele prihvatiti. Kakva je budućnost sa Rejom? Nikakva jer čovjek ima 69 godina, jer će Hajduka napustiti ako iole nešto napravi i stigne mu ponuda od npr. Padove, jer nije rješenje za 5+ godina, a bez toga nema ništa. Jedino rješenje je ono koje je par tisuća navijača storniralo ispred "banovine", a to je sramota gradskih vijećnika i dokaz njihove nesposobnosti (čast iznimkama).

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
10:25 08.02.2015.

Bježi Reja bježi sje..t će te da nebuš znal ni kaj te snašlo. Ali ak već dolaziš traži lovu unaprijed jer ju inaće nebuš vidil nikad 😁✌

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije